Σε μια Τούμπα που έμοιαζε αποδυναμωμένη από την απουσία των φιλάθλων, που θα τη γέμιζαν σε περίπτωση που όλα ήταν κανονικά, η Εθνική έπαιξε και το πλήρωσε αυτό, με μια ισοπαλία που ήθελε πολύ να είναι νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή εθνική Γεωργίας…

Θα είχαμε άλλο παιχνίδι εάν η ευκαιρία του Τζώλη στο 8' γινόταν σε γεμάτη Τούμπα, αφού η εθνική μας το ήθελε πολύ, και αυτή η ευκαρία τόσο νωρίς θα έκανε τη κερκίδα να πάρει φωτιά και οι μικροί σε ηλικία Γεωργιανοί θα είχαν άλλη αντίδραση απ’ αυτήν που τελικά τους έδωσε το βαθμό… Αυτό όμως εν καιρώ πανδημίας δεν έγινε και η ισοπαλία μάλλον ήταν δίκαια βάσει εμφάνισης….

Παρ όλα αυτά η εθνική μας παρέμεινε αήττητη και το μέλλον της δεν είναι καταδικασμένο για πρόκριση στο μουντιάλ του Κατάρ.

Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 76΄ με αυτογκόλ του Κακαμπάτζε και η Γεωργία ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με ωραία ενέργεια και συρτό σουτ του Κβαρατσκέλια.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42΄ Μαυρίας), Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (87΄ Σιώπης), Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας (71΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Γιακουμάκης), Τζόλης (46΄ Λημνιός).

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσχια, Τζιορμπελίτζε, Αμπουρτζάνια (74΄ Γκβίλια), Κανκάβα, Λομπζανίτζε (84΄ Τζιγκαούρι), Κιτεϊχσβίλι (84΄ Κβεκβεσκίρι), Κβαρατσκέλια, Ζιβζιβάτζε (63΄ Κβιλιτάια).

Η Συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Τζον Φαν'τ Σχιπ, μετά τον αγώνα Ελλάδας-Γεωργίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας, Ισπανία - Κόσοβο 3 - 1

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ