Ολοκληρώθηκε και η 26η αγωνιστική ημέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανδρών (Super Leaque) εχθές το απόγευμα στην "Ριζούπολη" στην Αθήνα με το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης - Π.Α.Ο με σκόρ 1 - 3.

Στην κορυφή όλα έμειναν ως είχαν, αφού και οι τρείς πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες.

Στην μάχη της σωτηρίας ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει, εκτός τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας για τον νέο πρωταθλημα της Football Leaque...

Aγωνιστικά τρεις είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να μείνουν στην κατηγορία ή έστω να πάνε στα μπαράζ με τον δεύτερο της Football leaque, όπως τουλάχιστον ξέρουμε οτι θα γίνει με την αναδιάρθρωση που έχει αναγγελθεί...(πέφτουν τέσσερις απο την Super Leaque κι ανεβαίνουν δύο από την Football League).

Κι εδώ περιπλέκονται τα πράγματα καθώς υπάρχουν ενστάσεις απο ομάδες άμεσα ενδιαφερόμενες, που ζητούν δικαστικά την μη εφαρμογή της αναδιάρθρωσης αυτής, έχουν μάλλον λόγο να πιστεύουν οτι έτσι δεν θα υπάρξει καλυτέρευση της τραγικής εικόνας της super Leaque με αυτήν την κίνηση.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα και άλλα θέματα που δεν ξεδιαλύνουν το θέμα υποβιβασμός και σωτηρία, αφού ακόμα δεν έχει τελεσίδικα αποφασιστεί εάν τελικά η τιμωρία του Ο.Φ.Η. θα είναι η ούτω ή άλλως υποβιβασμός του για την υπόθεση που είχε, όταν επι προεδρίας Τσάλου θεωρήθηκε οτι υπήρξε συνεννόηση με τον Αιγινιακό, σε μεταξύ τους παιχνίδι... 

Παρ' όλ' αυτά, τα αποτελέσματα  της 26ης αγωνιστικής ήταν:

   

   

   

Κατ' όπιν αυτών των αποτελεσμάτων η βαθμολογία της λίνγκας διαμορφώνεται ως εξής :

    
 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ