Πραγματοποιήθηκε εχθές και η 5η αγωνιστική ημέρα των play-off και μόνο για αυτά της Super League.

Τη νίκη την «καλή» έκανε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και έτσι ισοβάθμησε στην 2η προνομιούχα θέση, που δίνει εισιτήριο στους προκριματικούς αγώνες της διοργάνωσης του Champions League.

O ΠΑΟΚ έδειξε και πάλι ανέτοιμος να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις να μην τον ενδιαφέρει και τόσο ο αγώνας… έτσι μοιραία ήρθε η ήττα για αυτόν, με το καθαρό 0 - 2.

Ο Ηρακλειώτης ΟΦΗ λίγο έλειψε να πάρει βαθμό στο Καραϊσκάκη από τον πρωταθλητή ΟΣΦΠ, αλλά και πάλι η άμυνα του τον πρόδωσε τα τελευταία λεπτά του αγώνα, αφού οι παίκτες του θεωρούσαν ότι η μπάλα δεν μπορεί να πάει σε αντίπαλο επιθετικό! Να σημειώσουμε εδώ οτι ο ΟΦΗ στα 5 παιχνίδια των play-off τα τέρματα του είναι 3 υπερ και 10 κατά!

Ο ΠΑΟ έκανε την πρώτη του νίκη στα φετινά play-off απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο  αλλά πάντα αξιόμαχο Άρη με 2 – 0 και βγήκε κερδισμένος διπλά, καθώς χρησιμοποίησε όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια παιδιά από τις ακαδημίες του, που μπορούμε να πούμε ότι τον έχουν σώσει οικονομικά…

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

   

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Play-off και Play-out)

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ