Ξεκίνησε η σαιζόν του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ή αν θέλετε της Super League. Με άδειες εξέδρες λόγω Covid - 19.

Με -2 παιχνίδια, αυτά μεταξύ των Α.Ε.Κ. – Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου και Απόλλων Σμύρνης – Π.Α.Σ Γιάννενα που θα γίνει 21 Οκτωβρίου. Το πρώτο γιατί ο περυσινός τελικός έγινε την ημέρα που ξεκινάει η νέα χρονιά (μόνο του έγινε αυτό, όπως έλεγε κι η κόρη μου μικρή) και ο άλλος γιατί η Ε.Π.Ο. ένοιωθε υπόχρεη απέναντι στον Απόλλωνα που καθυστέρησε να γίνουν τα παιχνίδια μπαράζ με τη Ξάνθη και του παραχώρησε 3 βδομάδες ρεπό, σαν τους καμαρότους…! Τώρα τι συμβαίνει με την αξιοπιστία ενός μαραθωνίου όπως αυτού ενός πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, δε μας ενδιαφέρει δε μας αγγίζει…

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν, πολύ καλή νίκη έκανε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος στην έδρα του κέρδισε τον Π.Α.Ο., με 1 – 0 . Στο Ηράκλειο επίσης ο τοπικός Ο.Φ.Η. ήρθε 1 – 1   με τον Παναιτωλικό ένα αποτέλεσμα που υπενθυμίζει στο έπακρο ότι ούτε φέτος θα είναι εύκολη οποιαδήποτε επικράτηση με οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε έδρα. Οι θεσσαλονικείς Π.Α.Ο.Κ. και Άρης κέρδισαν την Α.Ε.Λ. και τη Λαμία αντίστοιχα. Η Λαμία φωνάζει για διαιτησία που ήταν κακή, αλλά όχι μεροληπτική. Ο Βόλος (όχι ο Ολυμπιακός ούτε η Νίκη ο σκέτος Βόλος του Δημάρχου) κέρδισε με καλό ποδόσφαιρο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 0 - 2.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

   

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ