Έγινε και η 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με όλα τα ματς να διεξάγονται ευτυχώς, με το τελευταίο να γίνεται στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα απέναντι στο Βόλο (όχι τη Νίκη, ούτε τον Ολυμπιακό, του Μπέου) και σε ένα παιχνίδι με 6 γκολ δεν είχε κανένα νικητή! 3 - 3 το τελικό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα να προηγείται με 3 - 0 και τον Βόλο να φτάνει στην ισοφάριση από το 60' μέχρι και το 92'….

Ο Ο.Φ.Η. έκανε τη πρώτη του νίκη στο γήπεδο του απέναντι στη πολύ καλή ομάδα των Ιωαννίνων με 2  - 1, παίζοντας μάλιστα και κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο…

Ο Ο.Σ.Φ.Π. πέρασε πανεύκολα από το Χαριλάου, αποδεικνύοντας ότι ο Άρης, μάλλον βρίσκετε τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ή αν θέλετε δεν είναι ακόμα έτοιμος απέναντι στον Ολυμπιακό, να διεκδικήσει νίκη. εκτός κι αν περιμένει τον επόμενο γύρο να το κάνει αυτό στο Καραϊσκάκη… Ίδωμεν!

Οι Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ. πέρασαν από τις έδρες των Λαμίας και Αστέρα αντίστοιχα, με την Α.Ε.Κ. μάλιστα να δείχνει σημάδια ότι μπορεί να παίξει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο….

Πάμε να δούμε αναλυτικά:,

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

   

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ