Το Σάββατο 16/3 διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική των φετινών πλέï άουτ της φετινής σούπερ λιγκ. Μια αγωνιστική η οποία είχε μια έκπληξη καθώς ο Βόλος στην έδρα της Τρίπολης κέρδισε μάλλον άνετα τον αδιάφορο Αστέρα και έτσι ο Βόλος παρά την τιμωρία του από τη ρατσιστική επίθεση του προέδρου του σε παίκτη της Κηφισιάς και την μείωση της βαθμολογίας του κατά τρεις βαθμούς, γι’ αυτόν τον λόγο, βρέθηκε ξανά ισόβαθμος με την Κηφισιά, η οποία δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ και έμεινε στο 0 – 0 και πήρε μόλις έναν πόντο. Έτσι η υπόθεση σωτηρία γίνεται πάλι δύσκολος γρίφος για λύση για τους δύο αυτούς μονομάχους! Τα Γιάννενα παραλίγο και αυτά να πάρουν βαθμό στο Περιστέρι από τον γηπεδούχο Ατρόμητο, αλλά δεν μπόρεσαν καθώς ο Ατρόμητος έπαιξε για την ιστορία και τη φανέλα του και πήρε τη δίκαια νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Πάμε να δούμε όμως τα πράγματα βαθμολογικά:

O Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον Βόλο. Ο Βόλος παλεύει να σώσει τη χρονιά και ο Αστέρας δεν έχει ούτε να κερδίσει, ούτε να χάσει! Οπότε αυτός που το ήθελε πιο πολύ αυτό το ματς το πήρε κιόλας. Το τελικό 0 – 2 μάλλον δίκαιο…

Tα καλύτερα του ματς

Το Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα έληξε 3 – 2… Εδώ είχαμε ποδόσφαιρο αντάξιο των δύο ιστορικών ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά επικράτησε ο γηπεδούχος με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ίσως και να ήταν και η μαχαιριά στη καρδιά των Ηπειρωτών, αλλά ένα παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής και αυτό οι παίκτες των Ιωαννίνων θα έπρεπε να το γνωρίζουν… Ο ΠΑΣ έδειξε πάλι πως δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό, αλλά αυτό άργησε να το δείξει και μπορεί να το πληρώσει τελικά.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού

Το παιχνίδι Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός έληξε 3 – 0. Ένα σκορ όπως φαίνεται δίκαιο καθώς ο Πανσερραϊκός έδειξε μάλλον απροθυμία και ατυχία και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ημιφιναλίστ του κυπέλλου Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι πιθανότατα αξίζουν και θα παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία… Οι φιλοξενούμενοι και αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα.

Τα χάïλαïτς

Τέλος ο ΟΦΗ φιλοξενήθηκε από την Κηφισιά. Εδώ είδαμε έναν ΟΦΗ πολύ πιο συντηρητικό στο παιχνίδι του, ο οποίος ενδιαφέρθηκε περισσότερο να κρατήσει το 0 στην άμυνα του. Τελικά το κατάφερε, αλλά δεν κατάφερε επιθετικά να δημιουργήσει και τελικά έμεινε κι εκεί στο 0. Οι γηπεδούχοι ήθελαν, αλλά δεν τα κατάφεραν παρόλο που έδειξαν ότι μπορούσαν…. Το τελικό 0 – 0 δίκαιο.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πάμε να δούμε τα νούμερα:  

 

 

 

  

  

 

 

Φώτο: Στιγμιότυπο από το παιχνίδι Κηφισιά - ΟΦΗ στην Καισαριανή (ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ