Στο +4 ξέφυγε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής ημέρας των Play-off της Super League.

Η μάχη της 2ης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στα προκριματικά των ομίλων του Champions League δείχνει να γέρνει προς την αθηναϊκή ομάδα πια, αφού ο ΠΑΟΚ ακόμα κι αν πάρει πίσω τους 7 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, εάν δικαιωθεί στο CAS, ειδικά με τις εμφανίσεις που κάνει, δεν δείχνει και τόσο καλά για να διεκδικήσει την θέση και το πρόγραμμα που έχει για τη συνέχεια και με τέτοιες εμφανίσεις, οι 3 βαθμοί μάλλον δείχνουν εύκολο να χαθούν….

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Τούμπα με τον ΠΑΟ. Για άλλη μια φορά έδειξε ανέτοιμος να ανταπεξέλθει και οι φιλότιμες προσπάθειές κάποιον από τους παίκτες του δεν έδειξαν ικανές να πάρουν τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Πήρε έναν βαθμό τις ισοπαλίας του 0 - 0 .

Η ΑΕΚ στην Αθήνα αντίθετα, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, έβαλε από νωρίς το γκολ και τα θεμέλια για άλλη μια νίκη χωρίς μάλιστα να δείξει και κάτι εξαιρετικό ως εμφάνιση και κέρδισε τελικά, με 2  - 0, ένα σκορ που διαμορφώθηκε από το Α' ημίχρονο...

Στο Χαριλάου ο Άρης συνεχίζει να δείχνει αποδεκατισμένος και το τελικό 2 - 4 με τον ΟΣΦΠ ήταν μάλλον φυσιολογικό...

Επίσης χθες ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ ότι ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 21¨00 .

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

   

     

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

     

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ