Επιβεβαίωσαν, ίσως χωρίς την άνεση που πολλοί περίμεναν, αλλά το έκαναν, τα φαβορί στο φάιναλ φορ του τελικού κυπέλου Ελλάδας στο μπάσκετ των ανδρών που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης αυτό το τριήμερο.

Ο Π.Α.Ο. αντιμετώπισε πρώτος χρονικά τον Προμηθέα Πατρών. Στο παιχνίδι οι Πατρινοί μπήκαν πιο «ορεξάτοι» στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν και διψήφια διαφορά πόντων. Αλλά ο ΠΑΟ εκεί μάλλον μπήκε στο παιχνίδι και με αντεπίθεση που κράτησε ένα ημίχρονο του έδωσε το τελικό 85- 68.

Ο Ο.Σ.Φ.Π. τώρα είχε δυσκολότερο έργο καθώς αντιμετώπιζε την Α.Ε.Κ. που και πιο μεγάλο όνομα είναι, αλλά και με πολύ καλή πρόσφατη προϊστορία στο θεσμό. Με πολλές ελλείψεις η αθηναϊκή ομάδα έδωσε και έδειξε ότι είχε και το πάθος και την όρεξη να κερδίσει τον ημιτελικό αλλά επίσης μέσα στο παρκέ φάνηκε τελικά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το τελικό σκορ ίσως και να δείχνει υπερβολή από την ΑΕΚ αφού η διαφορά των 6 πόντων στο τελικό 70 - 76 δεν κολακεύει και τόσο τον κραταιό Ολυμπιακό.

Π.Α.Ο. – Ολυμπιακός λοιπόν την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό του Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια και ας κερδίσει ο καλύτερος και τυχερότερος!

 

Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ