Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέλυσε διάφορες επιλογές για την "επόμενη μέρα" του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μεταξύ των οποίων και την ενδεχόμενη ένσταση για αντικανονική διακοπή. Τι περιμένουν και από τι θα κριθεί αν θα γίνει...

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  στον Παναθηναϊκό, ο πρώτος κύκλος συζητήσεων για τη διαχείριση των συνεπειών από τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η πρόθεση των διοικούντων είναι να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουν, ώστε να αποφύγουν τις πιο αυστηρές κυρώσεις που θα μεγιστοποιήσουν τις ζημιές, βαθμολογικά και οικονομικά.
Μία από τις επιλογές που προτάθηκαν στη διάρκεια των αλλεπάλληλων συσκέψεων, ήταν η κατάθεση ένστασης για αντικανονική διακοπή του ματς. Ήδη, από το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ επικοινωνεί ότι ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ δεν εφάρμοσε στο ακέραιο τις προβλέψεις του ΚΑΠ αφού είχε τη δυνατότητα να περιμένει περισσότερο, προτού αποφασίσει την οριστική διακοπή του "αιώνιου" ντέρμπι.

Ωστόσο, είναι τελείως διαφορετικό και απείρως δυσκολότερο να αμφισβητηθεί από τον Παναθηναϊκό η απόφαση του ρέφερι στα όργανα της ΕΠΟ. Για αυτό η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ αναλύει τα γραφόμενα του Γερμανού ρέφερι στο φύλλο αγώνα, περιμένοντας τις εκθέσεις της Αστυνομίας και των παρατηρητών, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα.

Οι "πράσινοι" διοικούντες έχουν προθεσμία μέχρι αύριο Τρίτη (18/3) για να καταθέσουν ένσταση και θα αποφασίσουν το πρωί της ίδιας μέρας. Η διάθεση που επικρατεί είναι να κινηθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο, μόνο εάν βρουν το αναγκαίο νομικό "πάτημα". Αλλιώς, έχει ληφθεί η απόφαση να μην κατατεθεί ένσταση, μόνο και μόνο για τους τύπους...

Από εκεί και πέρα, στην ΠΑΕ συζήτησαν και άλλες επιλογές, αλλά έχουν μεταθέσει τις αποφάσεις για την Τρίτη, όταν και θα παραλάβουν την κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, η οποία θα περιλαμβάνει το κατηγορητήριο.

https://www.sport24.gr/

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ