Ο αείμνηστος Γιόχαν Κρόιφ είχε πει κάποτε πως ένα τσουβάλι λεφτά δεν μπορούν να πάιξουν μπάλα... Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και μάλιστα για πολλοστή φορά η Γαλλική ομάδα της Παρί. Από τότε που ανέλαβε την τύχη της ο Σαουδάραβας μεγιστάνας, έχει σπαταλήσει ένα σωρό λεφτά για το πολυπόθητο αυτό τρόπαιο αλλά δυστυχώς τα λεφτά τελικά δεν πάιζουν μπάλα! Κι εμείς να συμπληρώσουμε εδώ, ευτυχώς!

Έτσι και εχθές μετά από έναν αγώνα σχεδόν πανομοιότυπο του πρώτου παιχνιδιού που έληξε 1 - 0, η Γερμανική ομάδα έκανε ξανά το 0 - 1 και πέρασε πανηγυρικά και ως αουτσάιντερ στον τελικό του φετινού Τσάμπιονς λιγκ... Είπαμε παραπάνω, σχεδόν πανομοιότυπο, καθώς αυτό που άλλαξε ήταν τα δοκάρια καθώς εχθές αντι η Παρί να έχει δύο δοκάρια όπως στο πρώτο παιχνίδι, εχθές είχε τέσσερα! Κακοτυχία σίγουρα και η Γαλλική ομάδα ήταν καλύτερη σαφώς από τη Γερμανική αλλά το σκορ έληξε 0 - 1 και αυτό δίνει την πρόκριση καθώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μποξ να κερδίζεις στα σημεία! 

Έτσι οι Γερμανοί πλέον φιλοδοξούν να έχουν τους δύο φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης αφού σήμερα η Μπάγερν διεκδικεί με πολλές ελπίδες μετά το 2 - 2 του πρώτου αγώνα να αποκλείσει τη μεγάλη Ρεάλ στην έδρα της!

 

Φώτο: Ο παίκτης της Παρί ΣΖ Κιλιάν Εμπαπέ πεσμένος στο χόρτο μετά τη λήξη του αγώνα Παρί ΣΖ - Μπορούσια Ντόρτμουντ 0 - 1 (CHRISTOPHE PETIT TESSON)

Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ