Συμπληρώθηκε εχθές το βράδυ το ζευγάρι που θα διεκδικήσει την "κούπα" του κυπέλου Ελλάδος για τη σαιζόν 2020 - '21 για πολλούς μια χρονιά περίεργη και για άλλους καταστροφική ποδοσφαιρικά...!

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. Γιάννενα στο Καραισκάκη δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Θεσσαλική ομάδα για το ποιος θα είναι ο φιναλίστ. Ακόμα και όταν αναπτερώθηκαν λίγο οι ελπίδες του Π.Α.Σ., αφού μείωσε σε 2 - 1 το σκορ, καθώς το 2 - 2 εάν γινόταν, θα τους έδινε την πρόκριση, ο Μπρούμα εξανέμισε τις ελπίδες των Γιαννιωτών κάνοντας το 3 - 1...

Σορερ: Ελ Αραμπί (26΄ πέναλτι, 41΄) και Μπρούμα (56΄). Καρτάλης (51').

Στην Τούμπα τώρα εχθές το βράδυ η Α.Ε.Κ. κατόρθωσε στο Β' ημίχρονο να προβάλλει αντίσταση και να προηγηθεί στο σκορ με 0 - 1, ενα σκορ που την πήγαινε στην παράταση, αλλά η γνωστή φετεινή αχίλλειος πτέρνα της, η άμυνα, δε μπόρεσε να ανταπεξέλθει ξανά και έτσι με πολύ ωραίο γκολ του επιθετικού του ΠΑΟΚ Κρμέντσικ και ένα καταπληκτικό πλασέ από το κέντρο σχεδόν του Ζιβκοβιτς έγραψε το 2 - 1 και έτσι έδωσε το εισητήριο στους Θεσσαλονικείς. Οπότε θα αναμετρηθούν για την κούπα αυτή στις 22 Μαίου με τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Σκορε: Γαλανόπουλος (69’), Κρμέντσικ (84'), Ζίβκοβιτς (96').

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ