Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η φάση των 16 του UEFA Europa League, που έγινε σε δυο ημέρες στην έδρα των γηπεδούχων των δεύτερων αγώνων που έγιναν εχθές μετά το στοπ του covid-19….

Ένας αγώνας, αυτός μεταξύ Σεβίλλης – Ρόμα δεν είχε προλάβει να γίνει και το 1ο παιχνίδι και έτσι δόθηκε η λύση του μονού αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο όπου οι Ισπανοί, μάλλον καλύτεροι γενικώς, κέρδισαν την Ρόμα με 2 – 0 και προκρίθηκαν στη φάση των  8 που θα γίνει με τη μορφή του Final 8 στη Γερμανία.

Το ενδιαφέρον όμως το δικό μας ήταν στο τι θα κάνει η Ελληνική ομάδα, που συμμετείχε στη φάση αυτή και μιλάμε για τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΣΦΠ λοιπόν δεν τα κατάφερε τελικά, αφού ηττήθηκε με 1 – 0 στην έδρα της Γούλβς στην Αγγλία και σε συνδυασμό με το 1 – 1 του Καραϊσκάκη απέκλεισε την Ελληνική ομάδα, από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Και το κακό δεν είναι μόνο αυτό, καθώς οι βαθμοί που έχουν μαζέψει ως τώρα οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη μας έχουν δώσει στο λεγόμενο ranking της UEFA μια θέση που μάλλον από την σαιζόν 2021 – 2022 θα δώσει συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελα για τις Ελληνικές ομάδες μία ομάδα στον πρo-προκριματικό γύρο στο Ch. L. και συμμετοχή στο νεοσύστατο κύπελο και υποδεέστερο του Europa League, Europa federation cup.

Για τον αγώνα τώρα να πούμε ότι η ελληνική ομάδα έδειξε ότι μπορούσε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η Γουλβς δεν είχε μια εύκολη ημέρα, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ κι όχι η εμφάνιση κι αυτό για την Ελληνική ομάδα υπήρξε μοιραίο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ