Με καταιγίδα και κρυφό άσσο ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και έσωσε τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αποκλείοντας την Μπεσίκτας με το ξεκάθαρο 3 – 1 και μέχρι το 35 του πρώτου ημιχρόνου.

Η καταιγίδα που είχε ξεκινήσει την ώρα του αγώνα πήγαινε ασορτί με την απόδοση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με ηγέτη τον Πέλκα και εκτελεστή τον 18χρονο Τζόλη κατακεραύνωσε την τουρκική ομάδα η οποία δε κατάλαβε πως και γιατί, μέχρι το 30ο λεπτό του Α ημιχρόνου έχανε με 3- 0 !  

Η Ελληνική ομάδα έκανε αυτό που πρέπει κάθε ομάδα στο κόσμο να κάνει, να μπει δηλαδή στο παιχνίδι με τον αέρα που της δίνει το «σπίτι» της και με αυτό τον αέρα να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά μέχρι το 10’ και να συνεχίσει έτσι μέχρι να το καθαρίσει.

Η Τούρκικη ομάδα θέλησε να αντιδράσει και σκόραρε πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά και εκεί έμεινε καθώς και το σκορ ήταν βαρύ αλλά το 2ο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Βέβαια να πούμε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες ακόμα και πέναλτι να διευρύνει κι άλλο το σκορ αλλά αυτό δεν έγινε. Κακώς βέβαια αλλά δεν έκανε και ζημιά!

Ο ΠΑΟΚ τώρα περιμένει τη Δευτέρα για τη κλήρωση της επόμενης φάσης, που θα του δείξει τον επόμενο αντίπαλο του μια εκ των οποίων Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη.

Να πούμε βέβαια ότι ο ΠΑΟΚ κι αν δεν προχωρήσει σε ομίλους του C.L. θα είναι σε όμιλο του Eur. L. !

Τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

   

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ