Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης ή αν θέλετε της φάσης των τεσσάρων σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λίνγκ.

Χαρακτηριστικό είναι οτι και στα τέσσερα παιχνίδια υπήρξε σκορ και μάλιστα μόνο στο Λειψία - Ρέιντζερς έληξε 1 - 0!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Στο Eur.L. στη Λειψία σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να ερχόταν από τα 90's όσον αφορά την τακτική και τη ροή του που ήταν αργή και της υπομονής. Αυτό το παιχνίδι τελικά κέρδισε η Λειψία με ένα σουτ που ούτε ο ίδιος ο παίκτης θα έλπιζε οτι η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα, του έκανε όμως το χατήρι και κατέληξε σε αυτά και ήταν και το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Γερμανική ομάδα απέναντι στους Σκωτζέζους της Ρέιντζερς...

Στον άλλο ημιτελικό, αυτόν μεταξύ Φεγιενόρντ και Μαρσέιγ, είχαμε ένα παιχνίδι που οι λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου απόλαυσαν και χειροκρότησαν 5 όμορφα γκολ. Απλά η "μπίλια" έκατσε στην Φέγιενορντ που κέρδισε το παιχνίδι με 3 - 2 αφού σε πολλές περιπτώσεις το παιχνίδι έγινε ρόντεο και θα μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλα γκόλ και οι 2 ομάδες... Έτσι η Ολλανδική ομάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στην Μασσαλία.

     

Για το κόνφερενς καπ τώρα Στην Αγγλία είχαμε τα 2 πιο μεγάλα ονόματα που αναμετρήθηκαν στη χθεσινή βραδιά για το πιο "μικρό", αλλά πάντα ευρωπαικό τίτλο. 

Λέστερ και Ρόμα λοιπόν έπαιξαν κι ήρθαν ισόπαλες με 1 - 1 και άφησαν έτσι ανοιχτούς λογαρασμούς για τον επαναληπτικό στη Ρώμη.

Στον άλλο ημιτελικό του τουρνουά αναμετρήθηκαν Άιντραχτ και Γουλεστ Χαμ. Οι Γερμανοί πήραν από το 1ο λεπτό το προβάδισμα αλλά τα "σφυριά" ισοφάρησαν στο 21'. Αφού λοιπόν η Γουέστ Χαμ πίεσε και είχε τρια δοκάρια να βάλει κι άλλο γκολ τελικά κέρδισαν οι Γερμανοί όπως ακριβώς μας είχαν πει κάποτε... Έτσι οι Γερμανοί πάνε με αέρα ενός γκολ μέσα στην έδρα τους για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό... Χάιλαιτ της βραδιάς το ανάποδο εντυπωσιακό, ψαλιδάκι του Μπόουεν στις καθυστερήσεις του αγώνα που κατέληξε και αυτό στο δοκάρι της Άιντραχτ...

 

Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ