Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Στ. Τσιτσιπά απέναντι στο Ναδάλ

Εάν πριν από μια 5ετια έλεγες σε μια παρέα ότι θα έρθει καιρός να χάσει ο Ράφα Ναδάλ από Έλληνα τενίστα μπορεί και να φωνάζανε ένα ασθενοφόρο να σε μαζέψει για τρελό…

Κι όμως αυτό έγινε σήμερα στην Αυστραλία και μάλιστα με ανατροπή από 2 – 0 και το έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Και μας τρέλανε όλους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ισπανό να δείχνει ότι πάει σε άλλη μια άνετη επικράτηση με 3 -0 σετ μάλιστα, αφού πήρε άνετα τα δύο πρώτα, με 6 - 3 και 6 – 2. Εκεί ο Στέφανος έκανε την αντεπίθεση του και το 7 – 6 του τρίτου σετ ίσως να ήταν και το έναυσμα της νίκης για τον Έλληνα τενίστα! Έκανε το 2 – 2 με 6 – 4 και κέρδισε στο ται μπρέικ το 5ο σετ με 7 – 5 και έστειλε τον Τσιτσιπά στους 4 της διοργάνωσης και το Ελληνικό τένις στην κορυφή του παγκόσμιου… Στα ουράνια θα βρεθούν και το τένις και ο αθλητής όταν θα κατακτήσουν το τουρνουά αυτό, που είναι «Γκραντ σλαμ» και είναι αυτό που λείπει από τον Έλληνα τενίστα για να τον καθιερώσει στους μεγάλους του παγκόσμιου τένις και είναι και ένα τρόπαιο, που λείπει από την τροπαιοθήκη του!

Ο επόμενος αγώνας, ημιτελικός, είναι με τον Ρώσο τενίστα Μεντβέντεφ (Νο 4 στο κόσμο).

   

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Highlights του παιχνιδιού ΕΔΩ

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ