Ήταν κάτι παραπάνω από καλός εχθές ο Ο.Σ.Φ..Π. και πήρε στο τέλος αυτό που ήθελε από την Ολλανδική Αϊντχόβεν.

Σε ένα παιχνίδι, που στην αρχή έμοιαζε να μην υπάρχουν άμυνες, η Ελληνική ομάδα στο Β’ ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των αντιπάλων και με τις κατάλληλες αλλαγές από τον προπονητή της, πήρε το προβάδισμα που ήθελε. Μια διαφορά 2 τερμάτων που δίνει άλλη ψυχολογία στον Ο.Σ.Φ.Π. για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στην Ολλανδία….   

Η ομάδα του Πειραιά πήρε το προβάδισμα στο σκορ από νωρίς με κεφαλιά του Μπουχαλάκη στο 9’ αλλά γρήγορα, στο 14’, ισοφαρίστηκε από τον Ζάχαβι, με σουτ που βρήκε στο γόνατο του Παπασταθόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Σα…

Στο 37’ ο Εμ Βιλά με ένα πολύ ωραίο σκαστό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2 – 1, αλλά και πάλι οι Ολλανδοί με τον ίδιο παίκτη στο 40’ είχαν την απάντηση και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ζάχαβι από κόρνερ….

Στο 47’ ο Ελ Αραμπί έδειξε σε όλους, ότι ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν ήθελε την ισοπαλία αλλά τη νίκη και με ένα κλέψιμο της μπάλας από τον ίδιο, βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε στα ανυπεράσπιστα δίκτυα του Εμβοκό και έκανε το 3 – 2…

Στο Β’ ημίχρονο οι Ολλανδοί μπήκαν να ισοφαρίσουν, αλλά ευτυχώς η μπάλα σε στημένη φάση, φάουλ έξω από την περιοχή, δεν έκανε το χατίρι και πάλι του Ζάχαβι και βρήκε στο δοκάρι του Σα και έφυγε άουτ! Εκεί ο Μαρτίνς ανέλαβε δράση και άλλαξε 5 παίκτες εκ των οποίων ο ένας  και συγκεκριμένα ο Μασούρας με ωραίο σουτ πλασέ που έκανε, αφού η μπάλα από κόντρα βρέθηκε στρωμένη στα πόδια του, το 4 – 2 και έδωσε πλεονέκτημα 2 γκολ για τον Ο.Σ.Φ.Π. που θα πάει στην Ολλανδία με τον αέρα του επικρατέστερου.

   

Goals

 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ