Mε Ουνικάχα Μάλαγα ο Προμηθέας και με Τέλεκομ το Περιστέρι στους 8 του BCL

Με την Γερμανική Τέλεκομ Βόννης κληρώθηκε να παίξει το Περιστέρι Bwin για την φάση των 8 του BCL και με την Ουνικάχα Μάλαγα ο Προμηθέας Πάτρας. Μια πρώτη ματιά δείχνει οτι η κλήρωση είναι λίγο πιο ευνοïκή για τους Αθηναίους, αλλά σε αυτήν την φάση δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και μην ξεχνάμε πως και οι δύο Ελληνικές ομάδες δεν θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, πράγμα που σημαίνει πως για να προκριθούν θα πρέπει να κερδίσουν στην έδρα του αντιπάλου τους τουλάχιστον μια φορά, καθώς σε αυτήν την φάση χρειάζονται δύο νίκες για την πρόκριση.

Η κλήρωση σε βίντεο

Τα Προημιτελικά θα ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου και οι σειρές θα κριθούν σε best-of-three format, με τις ομάδες που έχουν αβαντάζ έδρας να δίνουν το πρώτο ματς στο γήπεδό τους.

Ο νικητής της Προημιτελικής σειράς ανάμεσα σε Lenovo Tenerife και Tofas Bursa θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Telekom Baskets Bonn και Περιστερίου bwin στα Ημιτελικά. Αντίστοιχα, ο νικητής της σειράς UCAM Murcia - MHP RIESEN Ludwigsburg θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Unicaja vs. Προμηθέας Πάτρας.

 

Πηγή: championsleague.basketball/el/ Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ