Έχει ονομαστεί ο θεσμός των εκπλήξεων και τελικά την τελευταία αγωνιστική ημέρα του, την φάση των προημιτελικών (φάση των 8) το απέδειξε και στην πράξη.

Μεγάλη έκπληξη λοιπόν, έγινε στο στάδιο Καραισκάκη όπου ο Ο.Σ.Φ.Π. μετά απο σωρεία χαμένων ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένης και εκτέλεσης πέναλτυ, κατάφερε να χάσει απο την Λαμία 1964 αφού στη μοναδική ευκαιρία που είχε στον αγώνα και σε συνδυασμό με το 3 - 3 του πρώτου ματς κατάφερε να προκριθεί αντί του Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση (φάση των 4).

Στην Τούμπα είχαμε παραλίγο έκπληξη και κάποια μικροεπεισόδια στο τέλος του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος, αφού ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε τελικά να προκριθεί αντί του Πανιωνίου με σκόρ 4 - 2.

Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση και μάλιστα στα τελευταία λεπτά της, μετά απο πέναλτυ που καταλογίστηκε στο 119' λεπτό μέτα από χέρι του Μανθάτη μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ενδεικτικό της αναταραχής που επακολούθησε ήταν ότι ο Πανιώνιος, μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Βιερίνια, αρνήθηκε να κάνει την σέντρα, γιατι θεώρησε οτι αδικήθηκε... Ο διαιτητής έληξε τον αγώνα χωρίς να γίνει η σέντρα!

Οι άλλες δύο ομάδες που προκρίθηκαν ήταν αυτές της Α.Ε.Κ. και του Αστέρα Τρίπολης αντί των Ατρομήτου Περιστερίου και Εργοτέλη αντίστοιχα.

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση δεν έχει γίνει και η ημερομηνία για το πότε θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4/3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:

  Α.Ε.Κ. 3-0 Ατρόμητος ( 1 - 0 ο πρώτος αγώνας συνολικό σκορ 4 - 0)

Αστ. Τρίπολης 4-1 Εργοτέλης ( 1 - 0 ο πρώτος αγώνας συνολικό σκορ 5 - 1)

Π.Α.Ο.Κ. 4-2 (Παρ.) Πανιώνιος ( 1 - 2 ο πρώτος αγώνας συνολικό σκορ 5 -4 )

Ολυμπιακός 0-1 Λαμία 1964 ( 3 - 3  πρώτος αγώνας συνολικό σκορ 3 - 4).

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ