Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αυτή δηλαδή των 8, πέρασαν εχθές οι ΑΕΚ, Άρης, Βόλος, Λαμία, Ολυμπιακός, Π.Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Σ. Γιάννινα.   

Οι Λαμία και Παναθηναϊκός πέρασαν με κλήρωση και εχθές είχαμε και την ολοκλήρωση της φάσης των 16. Στα παιχνίδια τελικά δεν είχαμε εκπλήξεις, εκτός αν θεωρηθεί έκπληξη το 2 - 3 του ΠΑΣ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ένα αποτέλεσμα που τελικά στοίχισε και τη θέση του προπονητή, καθώς μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ατρομήτου, Κάναρμπυ απομακρύνθηκε…. 

Άλλο ένα αποτέλεσμα που ίσως και να μην ήταν και τόσο αναμενόμενο, αλλά δεν άλλαξε και τίποτα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, ήταν αυτό στη Ριζούπολη, όπου ο ψυχωμένος Απόλλωνας παίζοντας καλή μπάλα κέρδισε την Α.Ε.Κ. με 2 - 1, μα το 2 - 0 του πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ δεν έδωσε τη πρόκριση στον Απόλλωνα του Παράσχου….

Σήμερα έγινε και η κλήρωση των παιχνιδιών της φάσης των 8, όπου και η κληρωτίδα μας έδωσε το ματς Ο.Σ.Φ.Π. - Άρης, που ίσως και να είναι από τα πιο δυνατά ζευγάρια της φάσης αυτής!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

   

   

Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται τηλεοπτικά από το Cosmote TV.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ