Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ με το παιχνίδι Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα, η φετεινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια διοργάνωση που -και αυτή- χτυπήθηκε και «κουτσουρεύτηκε» από τον covid-19. Έτσι για να γίνει, ανακαλύφθηκε το σύστημα να παίξουν για το κύπελλο οι 14 ομάδες της Super League μόνο και για να γίνει η φάση των 8, 2 ομάδες πέρασαν με κλήρωση χωρίς αγώνες, αυτές των Π.Α.Ο. και Λαμίας. Οι υπόλοιπες λοιπόν αναμετρήθηκαν για τον πρώτο αγώνα της νοκ άουτ φάσης των 16.

Τα φαβορί Α.Ε.Κ., Ο.Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ, κέρδισαν και πήραν προβάδισμα πέναντι στους Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό και Λάρισα αντίστοιχα με πιο μεγάλη νίκη αυτή του Π.Α.Ο.Κ. με 5 – 0 ….

Στα άλλα παιχνίδια οι Βόλος και Άρης νίκησαν τους Ο.Φ.Η. και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα με το ίδιο σκορ 2 – 0 και πήραν ένα καλό προβάδισμα για την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα…

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τα Γιάννενα που έγινε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, έληξε 2 – 2 και άφησε ανοιχτή τη πρόκριση στους 8 και για τους 2 αντιπάλους….

Αναλυτικά:

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ