Όλοι κοιτούν και «ψάχνουν» τις εκπλήξεις σε ένα παγκόσμιο κύπελλο… Σήμερα είχαμε μια τέτοια και μάλιστα με ομάδα η οποία πήγε σε αυτό το Μουντιάλ ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του!

Η Αργεντινή λοιπόν του μεγάλου Μέσσι σήμερα έχασε και μάλιστα με ανατροπή, από τη Σαουδική Αραβία η οποία μάλιστα τη νίκη της αυτή με 2 – 1 επί της Αργεντινής θα τη γιορτάσει αύριο με αργία σε όλη τη χώρα! Κάτι δηλαδή σαν εθνική εορτή!
Και καλά κάνουν αν μας ρωτάτε!

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού

Εδώ να αναφερθούμε για λίγο στην αρρώστια για εμάς του στοιχήματος… Δεν το υποστηρίζουμε ούτε και το κατηγορούμε, αλλά να ρίχνουμε κάθε έκπληξη σε στημένα παιχνίδια δεν είναι και ότι καλύτερο....

Το παιχνίδι έγινε για τον 3ο όμιλο.

Τον όμιλο στον οποίο παίζουν και η Πολωνία και το Μεξικό, οι οποίες αναμετρήθηκαν λίγο μετά. Οι δυο ομάδες μάλλον αλληλοεξουδετερώθηκαν και γι’ αυτό το 0 – 0 κρίνεται ως δίκαιο, παρόλο που η Πολωνία με τον Λεβαντόφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι το οποίο και έχασε αφού ο τερματοφύλακας των Μεξικάνων Οτσόα τον νίκησε!

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού

Άλλη μια όμως λευκή ισοπαλία είχαμε και στο παιχνίδι Δανία – Τυνησία για τον γκρουπ 4.

Εδώ η Τυνησία υπήρξε πιο κινητική και ίσως καλύτερη απ’ τους Δανούς αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και η αλήθεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχασαν μεγάλη και κλασσική ευκαιρία στο 70’ με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Κρίστιανσον σε κενή εστία!

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού

Για τον ίδιο όμιλο αναμετρήθηκαν Γαλλία και Αυστραλία στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας.

Εδώ στην αρχή όλοι διερωτήθηκαν αν θα είχαμε άλλη μια έκπληξη στο τουρνουά. Γρήγορα η απάντηση ήρθε από την παρέα των Ζιρού, Εμπαμπέ και Κριεζμάν αφού στο γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι Αυστραλοί απάντησαν άμεσα και πριν κλείσει το 1ο ημίχρονο έκαναν το 2 – 1. Οι Αυστραλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι να κάνουν το 2 – 2, πριν κλείσει το ημίχρονο στο 2ο δεν είχαν απαντήσεις στις προκλήσεις των Γάλλων και το 4 – 1 μάλλον κρίνεται δίκαιο και δείχνει πως και οι Γάλλοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι καλό σε αυτό το παγκόσμιο….

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΚΡΟΥΠ 3 Ν Ι Η ΒΑΘΜΟΙ
ΣΑΟΥΔ. ΑΡΑΒΙΑ 1 0 0 3
ΔΑΝΙΑ  0 1 0 1
ΤΥΝΗΣΙΑ 0 1 0 1
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 0 0 1 0
ΓΚΡΟΥΠ 4        
ΓΑΛΛΙΑ 1 0 0 3
ΠΟΛΩΝΙΑ 0 1 0 1
ΜΕΞΙΚΟ 0 1 0 1
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 0 0 1 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    

 

Φώτο: Ο Μέσι μετά το τέλος του αγώνα (Noushad Thekkayil)

Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ