Η Ιαπωνία πάλεψε και μάλιστα παλληκαρήσια προηγήθηκε και λίγο έλειψε να αποκλείσει τους μάλλον υπερφίαλους Κροάτες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και στα πέναλτι έδειξε πως θέλει και πείρα να μπορέσεις να ξεπεράσεις τέτοια σημαντικά παιχνίδια! Στα πέναλτι λοιπόν έδειξε την απειρία της και χάνοντας τα δυο πρώτα πέναλτι της διαδικασίας τελικά έχασε την πρόκριση στους 8 που πήραν οι Κροάτες!

Τα highlights του παιχνιδιού

Το βράδυ, Βραζιλία και Ν. Κορέα μπήκαν να παίξουν μπάλα… Τελικά μπάλα έπαιξε στο 1ο ημίχρονο μόνο η Βραζιλία και έφτασε το 4 – 0 μάλλον εύκολα, όσο και να πάσχιζαν οι Κροάτες να  αποδείξουν πως ξέρουν κι αυτοί μπάλα…

Στο 2ο ημίχρονο είχαμε την ίδια εικόνα μόνο που οι Κορεάτες κατάφεραν να σκοράρουν και να μειώσουν σε 4 – 1, αλλά μέχρι εκεί… Οι Βραζιλιάνοι μπορεί να πούμε πως έδειξαν τις διαθέσεις τους γι' αυτό το Μουντιαλ που δεν είναι άλλες από την κατάκτηση του!

Τα highlights του παιχνιδιού

Βραζιλία – Κροατία λοιπόν στους 8.

 

Φώτο: Οι παίκτες της Βραζιλίας πανηγυρίζουν χορεύοντας το 3 - 0 επί της Ν. Κορέας μαζί με τον προπονητή τους Λεονάρντο Μπάκι (Noushad Thekkayil)

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ