Σε ένα παιχνίδι που μάλλον δεν ήταν για καρδιακούς, εχθές το βράδυ ο Ο.Σ.Φ.Π. κατάφερε να χάσει όσο έπρεπε και να περάσει στη φάση των 16 αντί της Ολλανδικής Αϊντχόφεν.

Σε ένα ματς σχεδόν πανομοιότυπο με πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, που καταφέρνει πραγματικά να δεχεται γκολ εκεί που λες οτι το ελέγχει….

Στο 23’ του παιχνιδιού ο γνωστός από το 1ο παιχνιδι Ζάχαβι κερδίζοντας κεφαλιά απο κόρνερ έστειλε τη μπάλα πάνω στο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σα και αυτός αιφνιδιάστηκε και μη μπορώντας να την ελέγξει, απέκρουσε λάθος και την έστειλε στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην Αϊντχόφεν…

Λίγο πριν τελειώσει το 1ο ημίχρονο στο 44’ η Αϊντχόφεν θα κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή και εκτελώντας το, πάλι ο Ζάχαβι, θα πάρει προβάδισμα 2 τερμάτων, ένα προβάδισμα που έδινε τη πρόκριση στην Ολλανδική ομάδα.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ο.Σ.Φ.Π. μπήκε με το πνεύμα να σκοράρει και να είναι αυτός που θα προκριθεί….

Μετά απο 3 δοκάρια, 2 για τον ίδιο και 1 για τη γηπεδούχο και φτάνοντας στο αμην του 87ου λεπτού, εκεί ήρθε η αλλαγή του Μάρτινς, Χασάν και όπως με τη Μαρσέιγ, έβαλε το πολυπόθητο γκολ με προβολή του στο ριμπάουντ της μπάλας απο την ασθενή απόκρουση του Εμβοκο και έστειλε τον Ολυμπιακό στους 16 του ευρωπαϊκού κυπέλλου….

   

Highlights

Η κλήρωση έβγαλε Άρσεναλ

Έτσι σήμερα στην κλήρωση μπήκε το όνομα του Ο.Σ.Φ.Π. και όχι της Αϊντχόφεν. Η κληρωτίδα έβγαλε Άρσεναλ, μια ομάδα που ο Ολυμπιακός έχει προϊστορία και πέρυσι την απέκλεισε γυρίζοντας μάλιστα το σκορ, το εις βάρος του 1 - 0 στο Καραϊσκάκη, έγινε 1 - 2 στο Έμιρειτς και έτσι, πέρυσι σαν αύριο, την απέκλεισε! Επίσης να επισημάνουμε οτι η Άρσεναλ είναι και η ομάδα του αμυντικού τώρα του Ολυμπιακού, Παπασταθόπουλου που ήρθε τον Ιανουάριο από την Αγγλική ομάδα στο Λιμάνι…. 

Όλη η κλήρωση:

   

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 11 Μαρτίου και οι δευτεροι 18 Μαρτίου.

Ο Ολυμπιακός σε ένα σχόλιο του site μας, είναι φέτος σε θέση, βλέποντας και τη δυναμικότητα των υπολοίπων ομάδων που συμμετέχουν, να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση και ίσως ο Καρεμπε όταν μιλούσε για κατάκτηση της διοργάνωσης να μην το έλεγε και τόσο για να κάνει απλά εντύπωση...

Μακάρι και βλέπουμε με αγωνία, καθώς μια τέτοια διάκριση λείπει απο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δε θα ήταν καθόλου κακό να γίνει, μήπως και ξαναμπούμε  στον Ευρωπαικό χάρτη του ανεπτυγμένου ποδοσφαίρου...

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ