Θα μπορούσαν και νίκες οι αντιπρόσωποί μας στο φετινό EL τη δεύτερη ημέρα του αλλά, μια η αστοχία και μια η απροσεξία των παικτών μας, μας άφησαν πάλι την ελπίδα ότι ίσως την άλλη φορά…

Η Α.Ε.Κ. στην Αθήνα μπήκε στο ματς λίγο «τρακαρισμένη» και οι ευκαιρίες που τις δόθηκαν στις αρχές του παιχνιδιού ξοδεύτηκαν χωρίς επιτυχία… Αυτό και σε συνδυασμό με την ταχύτητα του Βάρντι έκαναν τον Τσιντώτα να κάνει ένα μάλλον αχρείαστο πέναλτι και να δώσει έτσι το προβάδισμα στο σκορ στην Αγγλική ομάδα. Προς το τέλος του ημιχρόνου κι ενώ είχαν χαθεί κι άλλες ευκαιρίες από την Α.Ε.Κ. να ισοφαρίσει, σε ένα κόρνερ της Αγγλικής ομάδας, μια αδράνεια της άμυνας πληρώθηκε με άλλο ένα γκολ και έτσι πήγαμε στο ημίχρονο με το βαρύ 0 – 2 υπέρ των «αλεπούδων».

Στο Β’ ημίχρονο η Α.Ε.Κ. μπήκε με αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα και στο 48’ μπόρεσε και σκόραρε με την αλλαγή Τάνκοβιτς. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα παρ΄ ότι χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και για άλλα γκολ… Καλή η Α.Ε.Κ. αλλά μάλλον πιο ουσιαστική  η Λέστερ…

Η Ελληνική ομάδα είναι στους 0 βαθμούς μετά από 2 παιχνίδια και δυσκολεύει έτσι πολύ η υπόθεση πρόκριση….

   

   

Γρανάδα - Π.Α.Ο.Κ. 0 - 0

Ο Π.Α.Ο.Κ. ταξίδεψε στην Ισπανία και τη Γρανάδα όπου και αντιμετώπισε την εκεί τοπική και ομώνυμη ομάδα… Στη σκιά της πώλησης και αποχώρησης του Πορτογάλου τεχνικού της Φερρέιρα και την ανάληψη της από τον παλιό της παίκτη και αγαπητό στην κερκίδα Π. Γκαρσία.

Η Ισπανική ομάδα, παρ’ όλο που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της χώρας της, δεν έδειξε και το καλό της πρόσωπο ή αν θέλετε ο Π.Α.Ο.Κ.  δεν την άφησε… Το κακό είναι για την Ελληνική ομάδα, ότι δεν μπόρεσε ξανά και για άλλη μια φορά, να ανταμειφθεί για την καλή της παρουσία στο γήπεδο, αφού δε μπόρεσε να σκοράρει και είχε και δοκάρι… Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε πέναλτι που μπορούσε να δώσει υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. και γενικά η διαιτησία στο ματς ήταν λίγο υπέρ, των γηπεδούχων που ήταν εριστικοί και σκληροί πιο πολύ από όσο χρειάζεται, χωρίς να τιμωρηθούν γι’ αυτό.

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει 2 βαθμούς στον όμιλο και ελπίζει…

   

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ