Κάτι τέτοια παιχνίδια, όπου ο χορός των γκολ και των εκατομμυρίων σε μαγεύει και σε κάνει να λες, «…πω πω πω μπαλάρα…!» μας έχει χαρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτός ο θεσμός και γι αυτό θα συνεχίσει να είναι, μάλλον για πολλά χρόνια ακόμα, ο καλύτερος στον κόσμο ποδοσφαιρικός θεσμός. βέβαια δε μιλάμε για άλλον παρά για το Τσάμπιονς Λινγκ….

Στο «φλεγόμενο» λοιπόν, χθες βράδυ Μάντσεστερ, και στην έδρα της «αρμάδας του Γκουαρντιόλα», όπως χαρακτηριστικά έγραφε χθες ένα πανό των φίλων της Σίτυ, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε από το 2΄ με γκολ και τελείωσαν οι παίκτες να σκοράρουν στο 82’ !

4 -3 δηλαδή έληξε και όταν τελείωσε λέγαμε πως θέλουμε κι άλλο… Η όρεξη και το ταλέντο των μπλε αντιτάχθηκε στην πείρα και τη γνώση των άσπρων, με αποτέλεσμα ένα εκρηκτικό μείγμα φάσεων γκολ και ευκαιριών που κάνουν τον επαναληπτικό να δείχνει «τρομακτικός» στα απονήρευτα μάτια μας. Εμείς απλά θέλουμε να δούμε μπαλίτσα και όχι θρίλερ, αλλά μάλλον θα δούμε το δεύτερο καθώς τα μάτια όλων γυάλιζαν μέσα στο γήπεδο και την άλλη εβδομάδα στην Ισπανία δε βλέπω πώς θα σταματήσουν να γυαλίζουν και μήπως θα γυαλίζουν και πιο πολύ….

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ