Έγιναν οι κληρώσεις για τα 3 Ευρωπαικά κύπελλα ποδοσφαίρου ανδρών της UEFA

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ 2022/23, με την κάτοχο Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του τώρα προπονητή της Κάρλο Αντσελότι, την Τσέλσι και μια υπέροχη αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν.

Το άλλο μισό της κλήρωσης έχει επίσης ιταλική γεύση, με την επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν, να αντιμετωπίζει τη Νάπολι, πρώτη στη βαθμολογία της Serie A. Όποιος περάσει από αυτή την αναμέτρηση θα συναντήσει την Ίντερ υπό την προϋπόθεση ότι οι Νερατζούρι θα περάσουν την Μπενφίκα στη φάση των οκτώ.

Τα ζευγάρια είναι:

Πρώτοι αγώνες την Τρίτη στις 11 Απριλίου 

Μπενφίκα - Ίντερ

Μάντσεστερ Σίτυ - Μπάγερν

Τετάρτη 12 Απρίλίου

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι

Μίλαν - Νάπολι

Δέυτεροι αγώνες την Τρίτη στις 18 Απριλίου

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης

Νάπολι - Μίλαν

Τετάρτη 19 Απριλίου

Ίντερ - Μπενφίκα

Μίλαν - Νάπολι.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν 9/10 Μαίου και 16/17 και θα είναι μεταξύ των νικητών των ζευγαριών Μίλαν - Νάπολι και Μπενφίκα - ίντερ και οι νικητές των ζευγαριών Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι και  Μάντσεστερ Σίτυ - Μπάγερν.

Για το OYEFA Γιουρόπα Λίνγκ

   

Για την κλήρωση των προημιτελικών του UEFA Europa League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη και τη Γιουβέντους να περιμένει την Σπόρτινγκ.

Έχοντας αποκλείσει τη Ρεάλ Μπέτις στη φάση των 16, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την αντίπαλό της στη Σεβίλλη στους οκτώ. Η έξι φορές νικήτρια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη, κέρδισε και τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις εναντίον της Γιουνάιτεντ, αποκλείοντας την με 2-1 στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ 2019/20 στην Κολωνία και με το ίδιο συνολικό σκορ στους Πρωταθλητές 2017/18.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν Πέμπτη 13 Απριλίου

Φέγενορντ - Ρόμα (19:45)

Μάντσ. Γιουνάιντεντ - Σεβίλη (22:00)

Γιουβέντους - Σπόρτινγκ (22:00)

Λεβερκούζεν - Ουνιόν ΣΛ (22:00)

Τα δέυτερα παιχνίδια θα γίνουν Πέμπτη 20 Απριλίου όλα στις 22:00 ώρα Ελλάδος

Για το ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λίνγκ

   

Η κλήρωση των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League 2022/23, έγινε με τη Γουέστ Χαμ να διασταυρώνεται με την πολλά υποσχόμενη ομάδα της Γάνδης που σκοράρει άνετα και η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει τη Λεχ Πόζναν.

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης συναντώνται, ενώ υπάρχει ντέρμπι των Κάτω Χωρών καθώς η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει την ΑΖ Άλκμααρ. Ο πρώτος ευρωπαϊκός προημιτελικός της Νις μετά από 63 χρόνια καιθ θα είναι εναντίον της Ελβετικής Βασιλείας.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν Πέμπτη 13 Απριλίου 

Γάνδη - Γουέστ Χαμ (19:45)

Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα (22:00)

Άντερλεχτ - ΑΖ Άλκμααρ (22:00)

Βασιλεία - Νις (22:00)

Τα δέυτερα παιχνίδια θα γίνουν Πέμπτη 20 Απριλίου

Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν (19:45)

ΑΖ Άλκμααρ - Άντερλεχτ (19:45)

Γουέστ Χαμ - Γάνδη (22:00)

Νις - Βασιλεία (22:00)

Ελπίζουμε πάντα να έχουμε κάποια στιγμή και ελληνική ομάδα σε αυτές τις κλήρώσεις του μέλλοντος!

 

K.A.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ