Μετά από μια ονειρική νύχτα που ζήσαμε τη προηγούμενη αγωνιστική του Europa League από τους δικέφαλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου κι εκεί που λέγαμε ότι κάτι πάει να γίνει, ήρθε η χθεσινή νύχτα που μας ξαναέβαλε στη θέση μας  και μας προσγείωσε ανώμαλα και καταλάβαμε ότι μάλλον θέλουμε ακόμα δουλειά για ευρωπαϊκή πορεία Ελληνικής ομάδας….

Κατ’ αρχήν η Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ υποδέχθηκε την Ζόρια την οποία είχε κερδίσει στην έδρα της με 1 – 4 . Ίσως και αυτό να ήταν και η μεγάλη παγίδα… Η εύκολη επικράτηση της Αθηναϊκής ομάδας στην Ουκρανία έκανε την ομάδα να πιστέψει ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα και έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνε τη νίκη, κάτι βέβαια που όπως αποδείχθηκε ήταν λάθος. Χωρίς φαντασία με ελλείψεις και λάθη δικά της και διαιτητικά, είχαν ως αποτέλεσμα να ζήσει η ΑΕΚ, μια βραδιά εφιαλτική και να γνωρίσει βαριά εντός έδρας ήττα με 0 – 3! Ένα σκορ που θα την απέκλειε εάν τα παιχνίδια ήταν διπλά νοκ άουτ κι ευτυχώς δεν είναι…! Αν και η υπόθεση πρόκριση δεν έκλεισε μαθηματικά, είναι σίγουρα πια δύσκολη έως και ανέφικτη, ειδικά με τέτοιες εμφανίσεις….

   

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

   

Ο Π.Α.Ο.Κ. τώρα αμέσως μετά, έδειξε να είναι έτοιμος να κερδίσει και εντός έδρας την Ολλανδική Αιντχόβεν και μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με 2 γκολ μάλιστα. Όμως έδειξε τελικα και αυτός οτι είναι ακόμη  άπειρος κι ανέτοιμος να κρατήσει τέτοιο σκορ εκτός έδρας και μετά από ένα παιχνίδι κακό αμυντικά, κατάφερε να χάσει με 3 – 2! Για τον ΠΑΟΚ όμως η διαφορά είναι ότι οι ελπίδες του για πρόκριση υπάρχουν και οι εμφανίσεις του κυρίως είναι ελπιδοφόρες….

   

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ