Στη νίκη της Εθνικής μας το Σάββατο βράδυ στο Μπάτουι της Γεωργίας γράψαμε πως η έμπειρη εθνική κέρδισε μια άπειρη ομάδα, αυτή της Γεωργίας…

Εχθές το βράδυ μάλλον οι ρόλοι αντιστράφηκαν… Μια Σουηδία που σφυροκοπήθηκε άσχημα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, από τους Έλληνες διεθνείς, που αγωνίστηκαν χωρίς Τζαβέλα, Ζέκα και Σταφυλίδη, χάνοντας ευκαιρίες και έχοντας και 2 δοκάρια, άντεξε τελικά και στο 2ο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη απλά δυο λάθη της άμυνας των Ελλήνων, έφτασε στη νίκη και πολύ πιο κοντά πλέον στη πρόκριση για το Κατάρ….

Στη Friends Arena της Solna λοιπόν, η Εθνική Ομάδα ηττήθηκε 2-0 για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου των European Qualifiers. Ο Φόρσμπεργκ με πέναλτι στο 59΄έκανε το 1-0 και ο Ίζακ στο 69΄ ήταν οι σκόρερ των Σκανδιναβών.

Στο 86΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Σουηδία: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Όλσον, Φόρσμπεργκ (87΄ Όλσον), Έκνταλ (81΄ Κατζούστε), Κλάεσον (81΄ Σβάνμπεργκ), Κουάεσον (87΄ Τζιόκερς), Ίσακ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γιαννούλης (84΄ Λημνιός), Μπουχαλάκης, Σιώπης (71΄ Πέλκας), Μπακασέτας, Μασούρας (71΄ Τζόλης), Παυλίδης (75΄ Δουβίκας).

   

   

   

 

Πηγή: EΠΟ

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ