Ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ και η 3η αγωνιστική ημέρα της Ελληνικής SL.

O Βόλος έκανε μάλλον άνετα τη νίκη επί του Ατρομήτου με 3 – 0 και προχωράει με τρεις νίκες μόνος, πρώτος στο πρωτάθλημα…

Ο άλλος με δυο νίκες ΠΑΣ Γιάννενα στο Κορυδαλλό έμεινε στο 0 – 0 με το νεοφώτιστο Ιωνικό σε ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει….

Ο Ο.Φ.Η. μετά τη μεγάλη ανατροπή επί της Α.Ε.Κ., υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στην Έδρα του… Παρ΄ ότι ήθελε, η ομάδα του Ηρακλείου, δεν μπόρεσε τελικά να σκοράρει ούτε και ο Αστέρας και έτσι έμεινε στο 2ο 0 – 0 μέχρι στιγμής και κρατάει το ότι παραμένει αήττητος.

Ο Ο.Σ.Φ.Π. είχε μάλλον εύκολο απόγευμα με τον Απόλλωνα που κέρδισε με 4 – 1 στον Πειραιά ένα αποτέλεσμα που ανάγκασε τους παράγοντες της Αθηναϊκής ομάδας να λύσουν τη συνεργασία της με τον συντοπίτη μας προπονητή Κο Πετράκη…

Ο Άρης στο Χαριλάου πήρε καλή νίκη επί του ΠΑΟ με 1 – 0 και προς το παρόν έδωσε παράταση ηρεμίας στην ομάδα μετά τις 2 πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα.

Οι δικέφαλοι μάλλον δύσκολα πήραν τη νίκη. Η ΑΕΚ με την αξιόμαχη Λαμία στο ΟΑΚΑ με 1 – 0 και ο ΠΑΟΚ 1 – 2 στο Αγρίνιο μες τον Παναιτωλικό.

Πάμε να δούμε τα νούμερα:    

   

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

   

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   

   

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ