Aνοίγουμε τις πόρτες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην κοινωνία με στόχο την οικοδόμηση ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που, με αφετηρία τις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, προσδοκά να χαράξει μια νέα πορεία, συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Η πύκνωση των γραμμών του Κινήματος μας από πρόσωπα  που, με την ιδιότητα του βουλευτή, θα υπηρετήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας, αναδεικνύεται σε προτεραιότητα.

Η Επιτροπή Επιλογής Υποψήφιων Βουλευτών, με γνώμονα την ευρύτητα, την διαφάνεια και την αξιοκρατία, θα συντάξει τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών ανά νομό και εκλογική περιφέρεια.

Η επιλογή των υποψήφιων Βουλευτών δεν πρέπει να περιοριστεί εντός των τειχών του Κινήματος, αλλά να διευρυνθεί απηχώντας τα ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας και του Απόδημου Ελληνισμού.

Η Επιτροπή καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, μέλος ή φίλο του Κινήματος μας να εκδηλώσει ενδιαφέρον υποβάλλοντας αίτηση υποψηφιότητας και ένα σύντομο βιογραφικό στο email της Επιτροπής Ψηφοδελτίων: eargirispsifodeltia@gmail.com 

Στόχος της Επιτροπής είναι, σε ένα μήνα από την ανακοίνωση και την έναρξη των διαδικασιών, να έχει το πρώτο μητρώο υποψηφίων προς ένταξη στις λίστες των ψηφοδελτίων, τα οποία θα εγκριθούν από τον Πρόεδρο και τα Όργανα του Κινήματος μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Επικεφαλής Επιτροπής: Ευάγγελος Αργύρης

Τηλέφωνο: 2103665374

E-mail: eargirispsifodeltia@gmail.com

 
 ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ - 31.03.2021

Χθες το απόγευμα συνεδρίασε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος και ενημερώθηκε για το αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδηλώνεται.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι:

-Η πλατφόρμα υποψηφιοτήτων θα είναι ανοικτή ως τις 8 Μαΐου και με βάση αυτές θα διαμορφωθεί το Μητρώο υποψηφιοτήτων και θα ακολουθήσει η συζήτηση στις νομαρχιακές επιτροπές, που θα εκλεγούν.

-Συντάχθηκε ο εσωτερικός κανονισμός και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας της Επιτροπής.

– Η Επιτροπή θα είναι σε συνεχή συνεδρίαση και υιοθετήθηκαν οι κανόνες και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων όπως αυτά ορίστηκαν στη συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων στοχεύει να έχει έτοιμη την εισήγηση της προς τον Πρόεδρο και την ΚΠΕ εντός του Ιουνίου.

Η Επιτροπή επίσης επισημαίνει ότι ως τότε δεν υπάρχει καμία έγκριση υποψηφιότητας ή απόδοση χρίσματος σε κανέναν. Σκοπός είναι η διαμόρφωση ισχυρών ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια με γνώμονα το ήθος, την πολιτική επάρκεια και την κοινωνική αποδοχή, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιέγραψε επακριβώς ο κ. Ανδρουλάκης κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ