Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης γεμίζει την πρώτη  Κυριακή κάθε μήνα με «Ιστορίες και Παραμύθια του Κόσμου»
από την Ελένη Μπετεινάκη και την τρίτη  Κυριακή κάθε μήνα με μία σειρά μουσικών παραστάσεων αφήγησης, τα «Πλουμιστά Παραμύθια της Φύσης»,  από την παιδαγωγό Ευαγγελία Ορφανουδάκη και τον μουσικό Αλέκο Φανουράκη.

Αυτή την Κυριακή (3/2), λοιπόν, στις11.00 το πρωί, στον 3ο όροφο του Μουσείου, η  Ελένη Μπετεινάκη θα αφήσει ελεύθερα 3 φτερά κι από τα βάθη του ορίζοντα μια ιστορία θα αρχίσει! Θα μας πει το παραμύθι,«Τα Τρία Φτερά», των αδελφών  Γκριμ¨: «Τρεις πρίγκιπες, τρεις αδελφοί. Οι δυο μεγάλοι και ένας μικρός… Ένας βασιλιάς που δεν ξεχώριζε τα παλληκάρια του και δεν ήξερε σε ποιο να δώσει το θρόνο του. Τρία φτερά που αφέθηκαν  στον άνεμο για να δείξουν το δρόμο στον καθένα. Το πρώτο φτερό έδειξε προς τη δύση, το δεύτερο  την ανατολή και το φτερό του μικρότερου γιου έπεσε στα πόδια του…»

  Η γενική είσοδος είναι 3€ και για τα ενήλικα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου η είσοδος είναι δωρεάν. Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου,  οι γονείς ή οι κηδεμόνες πρέπει να έχουν την ευθύνη των παιδιών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ