Φέτος, τα Billboard Music Awards θα αναμεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Τα Billboard Music Awards 2021 (BBMAs), παραγωγή της dick clark productions, θα ξεκινήσουν στις 8 μ.μ. Ανατολική ζώνη ώρας / 5 μ.μ. ώρα Ειρηνικού στο NBC. Ο οικοδεσπότης, οι μουσικοί και οι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Οι υποψήφιοι και οι νικητές στα Billboard Music Awards βασίζονται στις αλληλεπιδράσεις των θαυμαστών με τη μουσική, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων άλμπουμ και ψηφιακών τραγουδιών, του ‘’streaming’’, της ώρας αναπαραγωγής στο ραδιόφωνο, της παρακολούθησης των θαυμαστών σε περιοδείες αλλά και κοινωνικά δίκτυα, που παρακολουθούνται από την Billboard και τους συνεργάτες της, συμπεριλαμβανομένου του MRC Data.

Τα Billboard Music Awards 2020 προβλήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, με οικοδεσπότη την Kelly Clarkson, με τον Post Malone να είναι ο μεγαλύτερος νικητής της βραδιάς, αφού κέρδισε εννέα βραβεία.

Μείνετε συντονισμένοι στο billboardmusicawards.com και στο billboard.com/bbma, όπως και στα κοινωνικά δίκτυα των BBMA (στο  TwitterFacebookInstagramSnapchatTikTok and YouTube)  για να είστε ενημερωμένοι για τα Billboard Music Awards 2021.

 

Πηγή: Billboard

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ