Τις εργασίες συντήρησης στο θέατρο "Απόλλων", στην Σύρο στηρίζει η εταιρεία ONEX Neorion Shipyards

 Τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του ιστορικού θεάτρου «Απόλλων», στην Ερμούπολη της Σύρου, στηρίζει η εταιρεία ONEX Neorion Shipyards, διαχειρίστρια εταιρεία των ναυπηγείων του Νεωρίου.

«Η οικογένεια της ΟΝΕΧ NEORION Shipyards στηρίζει τον πολιτισμό ως κορωνίδα της κληρονομιάς μας την οποία έχουμε χρέος να διασώσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Ο πολιτισμός μας και η ιστορία του, είναι το οξυγόνο της ψυχής και του πνεύματος του απανταχού ελληνισμού. Στηρίζουμε περήφανα τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του ιστορικού θεάτρου Απόλλων, στην Ερμούπολη της Σύρου, γιατί έχουμε αγάπη για την Σύρο και την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ο Δήμος Σύρου δια της αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αλίκης Λεονταρίτη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οι συγκεκριμένες χορηγίες αποτελούν ουσιαστική και πολύτιμη αρωγή για τη διάσωση των θησαυρών που έχουμε κληρονομήσει, και συγκεκριμένα για το απαράμιλλης ομορφιάς ιστορικό θέατρο «Απόλλων», σήμα κατατεθέν του ένδοξου καλλιτεχνικού παρελθόντος της Σύρου».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Π.Τσιριγώτης

 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ