Συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Αθήνα, 29.6.2020

 

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», Αννα Φόνσου

 

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την Αννα Φόνσου, Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για την βιωσιμότητα του έργου -πολιτιστικού και βαθιά κοινωνικού- που επιτελείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και του ίδιου Ιδρύματος, και ευχαρίστησε την κ. Φόνσου για την εθελοντική προσφορά της, λέγοντας ότι παρακολουθεί εδώ και χρόνια τις δράσεις του.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία για την θεσμική θωράκιση του φορέα, ώστε να συνεχίσει τη μεγάλη του προσφορά και στο μέλλον και μέσω ειδικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Η κ. Φόνσου ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή του, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία και την συνεχή υποστήριξη, την οποία έχει στο έργο της από το Υπουργείο Πολιτισμού και προσωπικά από την κ. Μενδώνη, και πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της πανδημίας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ