Αφίσες υπέρ της αθωότητας του Μάικλ Τζάκσον αναφορικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών εμφανίστηκαν στα λεωφορεία του Λονδίνου, λίγες μέρες μετά την προβολή του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στη Βρετανία.

Η οικογένεια του «βασιλιά της ποπ», έχει χαρακτηρίσει το ντοκιμαντέρ ως «δημόσιο λιντσάρισμα» και έχει μηνύσει τους παραγωγούς του «Leaving Neverland», στο οποίο ο Ουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ αφηγούνται με λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τον Τζάκσον πολύ πριν κλείσουν τα 18.

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Τζάκσον έχει καταθέσει αγωγή ύψους 100 εκατομμυρίων κατά του δικτύου HBO για να αποτρέψει την προβολή του επίμαχου ντοκιμαντέρ με τις σοκαριστικές μαρτυρίες για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το «βασιλιά της ποπ».

Οι οπαδοί του, από την πλευρά τους, έχουν ετοιμάσει καμπάνια υπέρ της αθωότητας του Τζάκσον, επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, την δικαστική αθωωτική απόφαση και τις τότε καταθέσεις των Ρόμπσον και Σέιφτσακ.

https://www.cnn.gr/

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ