Σήμερα το portal μας θα σας προτείνει για διαδικτυακή ψυχαγωγία το βράδυ του Σαββάτου δύο θεατρικές παραστάσεις.

Η πρώτη είναι ο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Μια παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης που ανέβηκε στη σκηνή το καλοκαίρι του 2011 με πρωταγωνιστές τους Βασ. Χαραλαμπόπουλο, Φ. Ξυλά, Γ. Χρυσοστόμου, Αλέξ. Μυλωνά κ.α., και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ευρύ κοινό.

Την έχει ανεβάσει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής στο YouTube, για αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας και έχει κάποιες ατέλειες, βιντεοσκόπησης αλλά και μοντάζ γαιτί τα έκανε ο ίδιος κι όχι κάποιος επαγγελματίας, όπως μας εξηγεί στα σχόλια του, και κάτι τέτοιο δικαιολογείται…

https://www.youtube.com/watch?v=-gOMmR9kDB0

Η δεύτερη παράσταση είναι μία θεατρική παράσταση που άφησε εποχή και δημιουργήθηκε ως θέατρο αλλά, για την τηλεόραση…

Μιλάμε για τη παράσταση «Δον Καμίλο»του Σωτήρα Πατατζή, του 1982 που φτιάχτηκε από την κρατική τηλεόραση, για την ιστορική εκπομπή της, το «θέατρο της Δευτέρας». 

Μια παράσταση με υπογραφή του μεγάλου πρωταγωνιστή και κωμικού μας Μίμη Φωτόπουλου που έμελλε να μείνει αξέχαστη…

Θεατρική σκηνοθεσία: ΜΙΓΚΑΣ ΑΛΕΞΗΣ Τηλεοπτική σκηνοθεσία: ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. Πρωταγωνιστούν Μίμης Φωτόπουλος, Γ. Μαλούχος. Δ. Καλιβωκάς Χ. Μωραίτης κ.α.

Τα link που σας δίνουμε είναι από το «Ιστορικό Αρχείο» της ΕΡΤ στο οποίο εκεί, μπορείτε να βρείτε και άλλες παραστάσεις, ειδικά από την εκπομπή αυτή, πραγματικά διαμάντια!

Δον Καμίλο - Μέρος Πρώτο

Δον Καμίλο - Μέρος Δεύτερο

Μπορείτε να τα απολαύσετε από τον υπολογιστή σας αλλά εάν έχετε και τηλεόραση τύπου "smart" που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μπορείτε και εκεί… βέβαια στο «Δον Καμίλο» η ευκρίνεια δεν είναι η ιδανική, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε ότι είναι και παλιά κόπια…

Καλή μας διασκέδαση.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ