Από σήμερα οι εγγραφές για τον εικονικό αγώνα δρόμου Run For Tokyo

Άνοιξαν σήμερα οι εγγραφές για τον εικονικό αγώνα δρόμου Run For Tokyo, που διοργανώνει η πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα για να γιορτάσει την έναρξη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 και να στηρίξει τους αθλητές που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν χωρίς θεατές. «Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί τον εικονικό αγώνα δρόμου Run For Tokyo για να δείξουμε την συμπαράστασή μας σε όλους τους αθλητές και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!» προτρέπει με ανακοίνωσή της η ιαπωνική πρεσβεία.

Η εγγραφή στον Run For Tokyo είναι δωρεάν και γίνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://live.sporthive.com/event/10782

Οι συμμετέχοντες στον εικονικό αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων των 5χλμ ή των 10χλμ, και να τρέξουν σε όποια διαδρομή τους εξυπηρετεί οποιαδήποτε μέρα και ώρα από τις 9 έως τις 23 Ιουλίου, ενώ έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μια ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά το χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα. Όσοι ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους και ανεβάσουν το αποτέλεσμά τους στην εφαρμογή με επιτυχία, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα λάβουν το αναμνηστικό το μετάλλιο του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ψηφιακό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής των εκδηλώσεων της Ολυμπιακής Ημέρας, 23 Ιουνίου.

Ο εικονικός αγώνας δρόμου διοργανώνεται από την πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, με τη χορηγία της εταιρίας M/MARITIME και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την Ολυμπιακή Ημέρα η οποία εορτάζεται στις 23 Ιουνίου ημέρα ίδρυσής της το 1894 και ανάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ /Δημήτρης Μάνωλης

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ