Ο κορονοϊός άνοιξε μια "συζήτηση" για το μέλλον του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η οποία  έπρεπε να είχε ανοίξει πολλά χρόνια πριν, συμφωνούν φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Τι θέλουμε την επόμενη μέρα για την ελληνική τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας;

Ποια είναι τα θέματα, που πρέπει να προταχθούν για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού;

Πώς απαντά ο ελληνικός τουρισμός στα δεδομένα που υπαγορεύουν οι παγκόσμιες μακροοικονομικές συνθήκες;

Πώς διαμορφώνεται το μοντέλο του μαζικού τουρισμού και πώς αυτό θα επηρεάζει και στο μέλλον τις τουριστικές προς την Ελλάδα;

Απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα, θα κληθούν να δώσουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, στο Webinar που διοργανώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Τετάρτη 02/06, στις 13:00, με επίκεντρο τον κλάδο της οικονομίας που η συνεισφορά του στο ΑΕΠ της χώρας ανέρχεται περίπου στο 1/4.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Δεληγιάννης, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος του εργαστηρίου διαδραστικών τεχνών InArts.eu. «ρίχνουν φως» στην επόμενη μέρα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Κώστας Χαλκιαδάκης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ